Custom Blocks

MENU1

MENU Saint Valentin 170€ Servi pour l’ensemble de la table Saint-Jacques Carotte/Tuile de Saint-Jacques/Jus carotte piment * Tourteaux de Casier Pamplemouse/Gelée de tourteaux/Goyza Saint-Pierre Laitue …

Menu31

MENU Saint Sylvestre 290€ Servi pour l’ensemble de la table Sandre Fumé Tartelette/Choux/Caviar Kristal/Sauce Coquillage   Saint-Jacques Truffes Noires/Bouillon de Pot au Feu/Moelle de Boeuf/Gomazio …

Site Footer

Le Verbois OUvertures Mercredi-Dimanche 12:15 – 13:15 Mercredi-Samedi 19:30 – 21:15 Dimanche 12:15 – 1315 * Fermeture Lundi-Mardi Adresse 6 La Grande Folie, 60740 Saint-Maximin …

Menu – Desserts

Salted Caramel Tart $16 Salted caramel custard tart, vanilla ice-cream, almond biscuit. Basque cheesecake $17 Puff pastry, poached rhubarb, cheesecake mousse, vanilla ice-cream. Red Cheese …

Menu – Starters

Purple Corn Tostada $36 Ricotta, goat cheese, beetroot and datterini. Bruno’s Scribble $30 Culatello, Spalla Cotta, Mortadella, Culacciona. Fresh Oysters Dozen $59 Our selection of …

Close
Close
EnglishFrench